Τζέντρακομ A.E.

Η εταιρία Τζέντρακομ αε, που έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή καφέ espresso και σχετικών προιόντων που απευθύνονται στο χώρο της καφετέριας είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του μεγάλου ιταλικού οίκου Caffe Molinari Spa, καθώς και αρκετών άλλων κορυφαίων εργοστασίων του εξωτερικού, δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε τιμές ανάλογες με τις ανάγκες τους.
Ιδρύθηκε το 1994 με έδρα στην Αθήνα και πολύ σύντομα επεκτάθηκε στην αγορά δημιουργώντας ενα μεγαλο δικτυο αντιπροσωπων σε ολη την Ελλαδα και ενα μεγαλο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Τζέντρακομ αε, λειτουργεί κάτω από ειδικό management στην αγορά HoReCa & Retail, το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα προιόντα της με απόλυτο έλεγχο, συχρονισμό και άψογο service.

Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων, Cioco Delice, Beyers Filter Coffee, Dolcino Freddo, Cioconat Flavor Chocolates, GranCafe Syrups, Ice Tea Fresh, Real Smoothies...σε συνδυασμό με το τμήμα εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρουμε στους πελάτες μας την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρίας. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς για να είναι πλήρως ενημερωμένοι και απόλυτα συνυφασμένοι με την αγορά του καφε espesso με αποτέλεσμα την συνεχή ανάπτυξη του δυναμικού δικτύου πωλήσεων που διαθέτουμε. Η εκπαίδευση baristas ειναι βασικος μας στοχος ετσι ώστε να αποτυπώνεται στο φλιτζάνι και να αναδικνύεται η ιδιαίτερη γεύση ενος caffe Molinari.