1. ESPRESSO RISTRETTO
Για την Παρασκευή του espresso ristretto ακολουθούμε την ίδια διαδικασία του espresso, με τη μόνη διαφορά ότι ο χρόνος εκχύλισης είναι 18-20'' και η παραγόμενη ποσότητα στο φλιτζάνι είναι 18-10ml. Σερβίρεται σε φλιτζάνι του espresso.
2.ESPRESSO MACCHIATO
Είναι ένας espresso 30ml με την προσθήκη μιας κουταλιάς ζεστού αφρόγαλα που τοποθετείται στο κέντρο της κρέμας espresso. Σερβίρεται σε φλιτζάνι του espresso.
3.ESPRESSO LUNGO
Για την Παρασκευή του espresso lungo ακολουθούμε την ίδια διαδικασία του espresso, με τη μόνη διαφορά ότι ο χρόνος εκχύλισης είναι 30'' και η παραγόμενη ποσότητα στο φλιτζάνι είναι 42ml. Σερβίρεται σε φλιτζάνι του espresso.
4.ESPRESSO DOPPIO
Είναι ο διπλός espresso, όπου ο χρόνος εκχύλισης είναι 25'' και η παραγόμενη ποσότητα espresso είναι 60ml. Παρασκευάζεται στο διπλό κλείστρο με 2 δόσεις καφέ. Σερβίρεται σε φλιτζάνι του cappuccino.
5.ESPRESSO CON PANNA
Είναι ένας espresso 30ml με την προσθήκη μιας κουταλιάς ζεστού αφρόγαλα και μια ροζέτα σαντιγύ που τοποθετείται στο κέντρο του φλιτζανιού. Σερβίρεται στο φλιτζάνι του espresso.
6.CAPUCCINO
Ο δυνατός, αρωματικός espresso περιχύνεται με ζεστο γάλα και καλύπτεται με τη χαρακτηριστική στρώση αφρού γάλακτος (1/3 καφέ, 1/3 γάλα, 1/3 αφρός γάλακτος).
7.LATTE MACCHIATO
Σε ένα ψηλό, χοντρό ποτήρι κατά προτίμηση γυάλινο, προστίθεται πολύ ζεστό αφρόγαλα και γάλα όμοιο με αυτό που σερβίρουμε στον cappuccino. Στη συνέχεια προστίθεται αργά και προσεκτικά ένας espresso, έτσι ώστε να σχηματισθεί ο χαρακτηριστικός χρωματισμός των τριών επιπέδων (συνολικά περιπου 240ml).